پیشنهاد اختصاصیِ پیام آشنا

پیتزا مخصوص و مخلوط با ماکارونی را از دست ندهید

  • یکشنبه, 03 دی 1396 14:32


حفظ سلامت و ارزش غذایی بعد از پخت و طبع آن، لذتی دارد که انکار نشدنی است. در این ستون، برآنیم تهیه یکسری از غذاهایی که اکثریت خانم های کدبانو در طبخ آن مهارت دارند را بانوع و نگاهی دیگر، بیان کرده و به آن بپردازیم.

پیتزا مخصوص با ماکارونی
مواد لازم برای 4 نفر
1- ماکارونی رشته ای 300 گرم ریز شده
2- گوشت گوساله 250 گرم
3- پیاز 1 عدد کوچک
4- نمک و فلفل کمی
5-  پودر زیره کمی
6- زردچوبه کمی
7- ورقه کالباس 12 ورق نازک
8- قارچ 4 عدد درشت ورقه شده
9- فلفل دلمه 1 عدد کوچک نگینی شده
10- پنیر پیتزا 500 گرم رنده شده
11- روغن مایع نصف فنجان کوچک
12- سس مخصوص یک فنجان متوسط
طرز تهیه :
گوشت گوساله را با کمی آب و نمک و پیاز و زردچوبه با حرارت ملایم بپزید بعد از پخته شدن ریش کنید و زیره بپاشید ماکارونی را در ظرفی بزرگتر از حجمش با کمی نمک و روغن بپزید و بگذارید مغز پخت شود آبکش کنید و روی آن را آب ولرم بریزید تا نچسبد.
1- کف ظرف مخصوص پخت ماکارونی را چرب و ماکارونی را کف ظرف به قطر یک سانت پهن کنید
2- و روی آن به ترتیب گوشت ریش شده، قارچ، ورقه های کالباس و فلفل دلمه بریزید. روی ماکارونی را سس مخصوص و پنیر بپاشید تا ماکارونی چسبندگی بیشتری پیدا کند.
3- تمام مواد را پنیر بپاشید تا تمام مواد سطح پنیر را بپوشاند.
از طبقه وسط فر داغ با حرارت متوسط و زمان پخت را 30 دقیقه در نظر بگیرید. بهتر است پیتزا را برای هر نفر جداگانه پخت نمایید در این صورت مواد را به 4 تقسیم کنید.
سس مخصوص روی ماکارونی: 50 گرم کره را در ظرفی حرارت ملایم دهید تا حل شود و 1 فنجان آرد را به آرامی اضافه کنید و تفت ملایم بدهید. 1 فنجان شیر را هم به آرامی به ارد و کره اضافه و مدام هم بزنید تا یکدست و غلیظ شود.

پیتزا مخلوط با ماکارونی
مواد لازم برای 4 نفر
1- ماکارونی رشته ای 300 گرم ریز شده
2- کالباس 100 گرم ریز شده
3- سوسیس 100 گرم ریز شده
4- قارچ 4 عدد متوسط ورقه شده
5- فلفل دلمه 1 عدد متوسط نگینی شده
6- سس مخصوص یک فنجان متوسط
7- نمک و فلفل کمی
8- پنیر پیتزا 500 گرم رنده شده
9- هویج 1 عدد کوچک رنده شده
10- گوجه فرنگی 1 عدد کوچک نگینی شده
11- روغن مایع نصف فنجان کوچک
طرز تهیه :
ماکارونی را در ظرفی بزرگتر از حجمش با کمی نمک و روغن بپزید و بگذارید تا مغز پخت شود. آبکش کنید و آب ولرم روی آن بریزید تا نچسبد.
کف ظرف مخصوص پخت پیتزا را کمی چرب و ماکارونی را به قطر یک سانت پهن کنید.
(ماکارونی ریز باشد بهتره) و روی ماکارونی را سس مخصوص و پنیر پیتزا بپاشید تا ماکارونی چسبندگی بیشتری پیدا کند. روی ماکارونی را به ترتیب سوسیس، کالباس، قارچ، گوجه فرنگی و فلفل دلمه بریزید و در هر مرحله نمک و فلفل بپاشید و روی تمام مواد را پنیر بپاشید تا تمام سطح مواد را بپوشاند و در آخر کمی هویج بپاشید.
از طبقه وسط فر داغ با حرارت متوسط و زمان پخت را 30 دقیقه در نظر بگیرید. در صورتی که تمایل دارید پیتزا را برای هر نفر جداگانه بپزید مواد را به 4 تقسیم کنید. هویج در این نوع پخت پیتزا جنبه تزئین دارد و می توانید حذف کنید.
سس مخصوص روی ماکارونی: 50 گرم کره را در ظرفی حرارت ملایم دهید تا حل شود و 1 فنجان آرد را به آرامی اضافه کنید و تفت ملایم بدهید. 1 فنجان شیر را هم به آرامی به ارد و کره اضافه و مدام هم بزنید تا یکدست و غلیظ شود.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید