به منظور بررسی وضعیت بهداشتی کشتار دام انجام شد،

بازدید سرزده مدیرکل تعزیرات البرز از کشتارگاه دام فردیس

  • سه شنبه, 07 فروردين 1397 08:18

علی اکبر مختاری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز در حاشیه بازدید سرزده از کشتارگاه فردیس که با همراهی مدیرکل دامپزشکی استان انجام شد، با اشاره به اهمیت پرونده های سلامت محور، گفت: پرونده هایی که با سلامت و جان مردم در ارتباط است یکی از اولویت های اصلی تعزیرات حکومتی بوده و رسیدگی به این پرونده ها بدون چشم پوشی و در اسرع وقت صورت می پذیرد اما مساله پیشگیری از تخلف در این تخلفات اهمیت بیشتری دارد و در همین راستا با هدف بررسی وضعیت و پیشگیری از تخلفات در این بخش از کشتارگاه دام فردیس بازدید به عمل آمد که خوشبختانه تخلفی مشاهده نشد و نظارت ها به نحو مطلوبی انجام می شود.

در این بازدید دکتر شریفی مدیرکل دامپزشکی استان البرز با بیان این مطلب که 2 کشتارگاه به صورت صنعتی و نیمه صنعتی 70 درصد گوشت قرمز مورد نیاز استان را تامین می کنند، اظهار داشت: نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر اینگونه مراکز بسیار دقیق بوده و تمامی مراحل کشتار از ذبح تا بسته بندی گوشت قرمز و سایر آلایش های دامی تحت نظارت دامپزشکی می باشد و بازرسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی نیز به صورت مرتب از این مراکز بازدید می کنند.

در ادامه مختاری و شریفی به اتفاق هیات همراه از بخش های مختلف کشتارگاه از جمله قسمت ذبح دام، پوست کنی، سردخانه پیش سرد نگهداری لاشه های کشتار شده، بسته بندی گوشت بازدید و مراحل کشتار دام و نظارت های انجام شده را مورد بررسی قرار دادند.

 
 
 

روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی